onze geuren

onze collecties

onze producten

Home > Acties

REFILL ACTIE

eindeloos hergebruiken

Jaarlijks worden in Nederlandse supermarkten en drogisterijen ongeveer 3,5 miljoen geurkaarsen verkocht*. Veel van deze sfeermakers komen in glazen houders die na gebruik samen met de resterende wax in de glasbak eindigen. Het creëren van warmte en meer sfeer in huis kan absoluut een stukje duurzamer. Intratuin en Bolsius willen consumenten daarbij helpen en openen daarom 55 Candle Swap Stations waar je oude waxresten en kaarsenhouders kunt inleveren. In ruil hiervoor ontvang je 50 procent korting op een Bolsius CleanLight houder inclusief refill. * Bron: Nielsen juli 2023

Hoe werkt het?

‘Swap’ nu je oude kaarsen voor de hervulbare CleanLight houder. Lever alle kaarsenresten en glazen kaarsenhouders van alle merken die je hebt in bij een van de 55 Nederlandse Intratuin winkel. In ruil daarvoor krijg je 50% korting op een starterkit van Bolsius CleanLight met een refill. De actie loopt van 30 oktober t/m 19 november.

Meer sfeer - minder afval

Geniet van een buitengewone geurbeleving met CleanLight refill kaarsen. Meer sfeer en minder afval. Plaats de navulling, opnieuw en opnieuw. Gemaakt van natuurlijke, vegan wax en zonder palmolie.

“De introductie van de Candle Swap Stations is een initiatief om refill kaarsen de aandacht te geven die het verdient en het voor iedereen aantrekkelijker en leuker te maken om over te stappen. We geloven sterk in het belang van samenwerking en met Intratuin als gelijkgestemde partner streven we ernaar consumenten te helpen om meer duurzame gewoontes over te nemen.”

– Marco-Paul Meinen, CEO, Bolsius

aanmelden voor een workshop?

In 5 Intratuin winkels zijn tijdens de Nationale Klimaatweek van 30 oktober t/m 6 november Upcylce workshops te volgen waarbij je leert om van los kaarsvet kaarsen te maken. Deze vestigingen doen mee: Heerhugowaard, Leidsche Rijn, Breda, Cruquius, Arnhem. Kijk binnenkort voor beschikbaarheid op www.intratuin.nl

actievoorwaarden Intratuin

De waardebon geeft recht op 50% korting bij de aankoop van een Bolsius CleanLight starterkit in de periode van 30 oktober t/m 19 november 2023 bij Intratuin Nederland De korting is alleen geldig op een Bolsius CleanLight starterkit. De korting is niet geldig in combinatie met andere lopende (kortings-) acties en/of aanbiedingen. Deze korting wordt verrekend over alle starterkits die in de transactie worden gekocht. De actie is niet geldig op intratuin.nl of bij een andere retailer.

actievoorwaarden Tikkie CleanLight

Wist je dat je van 9 oktober tot en met 22 oktober via Tikkie extra voordelig de CleanLight Starterpack kunt aanschaffen? Kijk in de Tikkie app bij Deals en lees de voorwaarden op onze site:

Voorwaarden Tikkie actie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten en geweldige aanbiedingen te ontvangen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.