onze geuren

onze collecties

onze producten

Home > Over Bolsius

Over Bolsius

Het is niet alleen een geur

Het is een pauzeknop

Sinds 1870 versterken we magische momenten voor jou en de volgende generatie. Wij geloven dat het ervaren van de magie die de vlam of geur creëert in het comfort van je eigen huis leidt tot meer gevoel en verbinding en, op zijn beurt, een betekenisvoller leven.

Kennis en passie

Dankzij onze krachtige geschiedenis en onze passie voor sfeer, stimuleren wij je zintuigen met de perfecte vlam en onweerstaanbare parfums. Gemaakt met liefde voor mens en planeet. Dit alles doen we met ruim 1000 medewerkers. Samen zorgen wij ervoor dat onze producten inmiddels in meer dan 50 landen verkrijgbaar zijn.

Niet alleen voor in huis

Ook buitenshuis kom je onze kaarsen tegen. Veel cafés, restaurants en hotels gebruiken namelijk onze Professional productlijn voor horecagrootverbruikers. Dit assortiment is speciaal afgestemd op de specifieke hoge eisen die de professionele gebruiker aan kaarsen stelt.

Kaarsen voor kerken en kloosters

Kaarsenfabriek Hoogeland-Kristen te Roermond maakt deel uit van de Bolsius Groep. Binnen de groep is Hoogeland-Kristen gespecialiseerd in de productie en verkoop van producten aan kerken en kloosters. Ons assortiment bestaat onder andere uit altaar- en kerkkaarsen, offerkaarsen en offerlichten, godslampolie en noveenlichten, doop- en huwelijkskaarsen, Communie- en vormselkaarsen en paaskaarsen.

De aarde en de mensen die hierop leven zijn ons kostbaarste bezit. Daarom pionieren wij met hernieuwbare wax uit Europa. Ook gebruiken we natuurlijke extracten, een katoenen lont en maken wij onze verpakking zo milieuvriendelijk mogelijk.

– Frédéric Loos, Head of Category, Bolsius

Onze betrokkenheid

Irresistible experience

Sinds 1870 produceren wij kaarsen. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze passie voor sfeer, garanderen wij de hoogste kwaliteit. Hierdoor kan je genieten van de perfecte vlam en een uitstekende geurbeleving.

Social responsibility

Alles wat we doen, doen we met liefde voor mens en planeet. Daarom produceren wij onze collecties in Europa en minimaliseren wij het gebruik van dierlijke vetten waar mogelijk.

Mission green

Wij werken er hard aan om ons bedrijf elke dag een beetje groener te maken. Daarom pionieren wij met plantaardige wax van koolzaad- en zonnebloemolie, gebruiken wij recyclebare verpakkingen en minimaliseren wij het gebruik van plastic, papier en afval wanneer we nieuwe producten ontwikkelen.

Onze geschiedenis

De continue innovatie en de altijd aanwezige aandacht voor kwaliteit is de rode draad in de geschiedenis van Bolsius. Het waren de gebroeders Bolsius die in 1870 de basis legden voor ons huidige bedrijf toen zij van bijenwas op traditionele wijze kaarsen produceerden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten en geweldige aanbiedingen te ontvangen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.